Forums

Full Version: Can't select destination partition
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
(07-26-2015, 08:31 AM)mbernhardt Wrote: [ -> ]I found the problem. I had never seen a vhd before. When setting up win2usb, that is the default, and the default size is 14GB, which is exactly what I got. Legacy wouldn't boot, so I did it with a vhd but used all the available disk space. Works great now.

What was the problem and how did you solve it? I use VHDs all the time but cant get WTU to see the mounted VHDs. 
(10-09-2015, 11:13 PM)xbliss Wrote: [ -> ]
(07-26-2015, 08:31 AM)mbernhardt Wrote: [ -> ]I found the problem. I had never seen a vhd before. When setting up win2usb, that is the default, and the default size is 14GB, which is exactly what I got. Legacy wouldn't boot, so I did it with a vhd but used all the available disk space. Works great now.

What was the problem and how did you solve it? I use VHDs all the time but cant get WTU to see the mounted VHDs. 

You don't need to create a VHD, WinToUSB will automatically create a VHD when creating VHD-based W2G drive.
(10-11-2015, 10:16 AM)admin Wrote: [ -> ]
(10-09-2015, 11:13 PM)xbliss Wrote: [ -> ]
(07-26-2015, 08:31 AM)mbernhardt Wrote: [ -> ]I found the problem. I had never seen a vhd before. When setting up win2usb, that is the default, and the default size is 14GB, which is exactly what I got. Legacy wouldn't boot, so I did it with a vhd but used all the available disk space. Works great now.

What was the problem and how did you solve it? I use VHDs all the time but cant get WTU to see the mounted VHDs. 

You don't need to create a VHD, WinToUSB will automatically create a VHD when creating VHD-based W2G drive.

How do I get that VHD based option? I cant seem to find/ get it to show up. Will it only create the VHD based W2G on external drive?
(10-12-2015, 10:47 PM)xbliss Wrote: [ -> ]
(10-11-2015, 10:16 AM)admin Wrote: [ -> ]
(10-09-2015, 11:13 PM)xbliss Wrote: [ -> ]
(07-26-2015, 08:31 AM)mbernhardt Wrote: [ -> ]I found the problem. I had never seen a vhd before. When setting up win2usb, that is the default, and the default size is 14GB, which is exactly what I got. Legacy wouldn't boot, so I did it with a vhd but used all the available disk space. Works great now.

What was the problem and how did you solve it? I use VHDs all the time but cant get WTU to see the mounted VHDs. 

You don't need to create a VHD, WinToUSB will automatically create a VHD when creating VHD-based W2G drive.

How do I get that VHD based option? I cant seem to find/ get it to show up. Will it only create the VHD based W2G on external drive?

Yes, you are right. WinToUSB can only create VHD based W2G on USB drive. And the VHD option is here:
[Image: attachment.php?aid=64]
Pages: 1 2