Forums
Doesn't boot from external harddrive - Printable Version

+- Forums (http://www.easyuefi.com/forums)
+-- Forum: The EasyUEFI Development Team (http://www.easyuefi.com/forums/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: WinToUSB (http://www.easyuefi.com/forums/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Doesn't boot from external harddrive (/showthread.php?tid=153)



Doesn't boot from external harddrive - Peaches - 07-01-2015

I am having a problem with WinToUsb
When I try to run Windows 8.1 Pro from a external harddrive I just see a blinking underscore(_). Does any one knows how to fix? Any help will be appreciated Wink .


RE: Doesn't boot from external harddrive - admin - 07-01-2015

What partitioning scheme are you using? GPT or MBR. Which version of WinToUSB are you using? And We recommend using WinToUSB V2.2 Beta to have a try.


RE: Doesn't boot from external harddrive - Peaches - 07-08-2015

(07-01-2015, 09:44 PM)admin Wrote: What partitioning scheme are you using? GPT or MBR. Which version of WinToUSB are you using? And We recommend using WinToUSB V2.2 Beta to have a try.

I am using MBR. I tried this with the older version, but I got to same effect. So I am using the V2.2 Beta.


RE: Doesn't boot from external harddrive - admin - 07-08-2015

(07-08-2015, 08:40 AM)Peaches Wrote:
(07-01-2015, 09:44 PM)admin Wrote: What partitioning scheme are you using? GPT or MBR. Which version of WinToUSB are you using? And We recommend using WinToUSB V2.2 Beta to have a try.

I am using MBR. I tried this with the older version, but I got to same effect. So I am using the V2.2 Beta.

Whether windows can boot correctly after using 2.2 beta?