Forums
cannot find bootable image - Printable Version

+- Forums (http://www.easyuefi.com/forums)
+-- Forum: The EasyUEFI Development Team (http://www.easyuefi.com/forums/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: WinToUSB (http://www.easyuefi.com/forums/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: cannot find bootable image (/showthread.php?tid=8)

Pages: 1 2 3 4


RE: cannot find bootable image - admin - 07-27-2014

Please send the "user.log" to me, thanks.


RE: cannot find bootable image - usb-user - 07-28-2014

Have send to you
hope you can help
thanks


RE: cannot find bootable image - DhifAllah - 08-15-2014

The same Problem, could you tell me how I can find the user.log to send to you.

Thanks


RE: cannot find bootable image - admin - 08-15-2014

Please tell me which version of WinToUSB you're using right now? Is it the newest version? If not, please try the newest version.

The user.log is located in the bin folder under the installation directory.


RE: cannot find bootable image - DhifAllah - 08-16-2014

It is the newest version, I sent you the user.log , waiting for your help.
Thanks


RE: cannot find bootable image - rt_cv - 09-08-2014

I have same problem using 1.5.
Log attached

I used Version 1.5 Aug 11 2014


RE: cannot find bootable image - rt_cv - 09-10-2014

Hi,

I used Version 1.5 Aug 11 2014


RE: cannot find bootable image - Gossa - 09-10-2014

Cannot find bootable image.(0x000000C400BD0000). [v1.5 - Build Aug 11, 2014]

User.log is attached.


RE: cannot find bootable image - admin - 09-10-2014

Please try this patch. http://www.easyuefi.com/wintousb/downloads/WinToUSB_Setup_1.5_Patch.exe
In any case, resolved or not resolved the problem, please send the user.log file to me again.
Thanks for your feeback.


RE: cannot find bootable image - Gossa - 09-11-2014

(09-10-2014, 10:54 PM)admin Wrote: Please try this patch. http://www.easyuefi.com/wintousb/downloads/WinToUSB_Setup_1.5_Patch.exe
In any case, resolved or not resolved the problem, please send the user.log file to me again.
Thanks for your feeback.

First a thank you for your answer.
I enclose the new log file, the error message is exactly the same.