Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.1 Install problem
#2
(06-14-2016, 09:34 AM)dale Wrote: I believe I encountered an installation problem on Windows 10 Professional. I downloaded and installed the free version of WinToUSB 3.0. When I ran the program I was prompted to install the update to version 3.1, which I installed. The new installation prompted an uninstall of version 3.0 before installing 3.1. The installation appeared to complete successfully. After the software completed installing Windows 10 on a USB drive, the software closed. I went to start the software again by clicking on the icon in the All Programs menu. It said the software was no longer installed and asked if I wanted to remove the icon, so I deleted it. I then looked for an icon to open the software and was unable to locate anything other than the uninstall and WinToUSB on the Web. The 3.1 installation does not properly replace the icon from version 3.0. I have not yet had the opportunity to see if I can recreate the problem.

Thank you for reporting this problem. We will try to reproduce and solve this problem.
Reply


Messages In This Thread
3.1 Install problem - dale - 06-14-2016, 09:34 AM
RE: 3.1 Install problem - admin - 06-14-2016, 10:48 PM
RE: 3.1 Install problem - mikiep - 07-07-2016, 10:21 AM
RE: 3.1 Install problem - admin - 07-07-2016, 10:49 AM
RE: 3.1 Install problem - dale - 07-08-2016, 07:05 AM
RE: 3.1 Install problem - dale - 07-08-2016, 07:10 AM
RE: 3.1 Install problem - admin - 07-09-2016, 01:00 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)