Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doesn't boot from external harddrive
#1
Wink 
I am having a problem with WinToUsb
When I try to run Windows 8.1 Pro from a external harddrive I just see a blinking underscore(_). Does any one knows how to fix? Any help will be appreciated Wink .
Reply
#2
What partitioning scheme are you using? GPT or MBR. Which version of WinToUSB are you using? And We recommend using WinToUSB V2.2 Beta to have a try.
Free Data Recovery & Windows To Go Creator & UEFI Boot Manager & Windows Deployment Tool
Hasleo Software (formerly called EasyUEFI Development Team)
Reply
#3
(07-01-2015, 09:44 PM)admin Wrote: What partitioning scheme are you using? GPT or MBR. Which version of WinToUSB are you using? And We recommend using WinToUSB V2.2 Beta to have a try.

I am using MBR. I tried this with the older version, but I got to same effect. So I am using the V2.2 Beta.
Reply
#4
(07-08-2015, 08:40 AM)Peaches Wrote:
(07-01-2015, 09:44 PM)admin Wrote: What partitioning scheme are you using? GPT or MBR. Which version of WinToUSB are you using? And We recommend using WinToUSB V2.2 Beta to have a try.

I am using MBR. I tried this with the older version, but I got to same effect. So I am using the V2.2 Beta.

Whether windows can boot correctly after using 2.2 beta?
Free Data Recovery & Windows To Go Creator & UEFI Boot Manager & Windows Deployment Tool
Hasleo Software (formerly called EasyUEFI Development Team)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)